Универзитет "Св. Кирил и Методиј" во Скопје

Имам корисничко име и лозинка за најава на репозиториумот, но кога ќе се најавам ми се појавува следната порака: Single Sign Out feature is not implemented

Почитувани,

За овој проблем напишете тикет на help.ukim.mk и во истиот напишете ја пораката што системот ви ја покажува.