Универзитет "Св. Кирил и Методиј" во Скопје

Не ја знам лозинката за најава на Microsoft Teams

Почитувани,

преку прелистувач (Crome или Mozilla) одете на https://teams.microsoft.com/, потоа внесете го вашето корисничко име и кликнете на Next. На наредната страница каде што треба да се најавите, од десно имате линк „Заборавена лозинка?“, кликнете на него и повторно пишете го вашето корисничко име , па на вашиот приватен мејл ќе стигне порака со линк за промена на лозинката. Ако пораката ја нема во инбокс, проверете во Spam или Junk фолдерот.