Универзитет "Св. Кирил и Методиј" во Скопје

Имам корисничко име и лозинка за најава на репозиториумот, но кога ќе се најавам и ќе кликнам „Започнете со Нов поднесок“ системот ми ја дава следната грешка: You are not authorized to submit to any collections

Почитувани,

За овој проблем напишете тикет на help.ukim.mk и во истиот напишете ја пораката што системот ви ја покажува.